Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompamt2 bany za darmo

tiger143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje konto zostało zbanowane do 2024-12-08 12:14:41, powód: KamerMod Protect

Witam expiłem sobie na mapie od 100lvl od godziny 6stej rano az o godzinie 12:14 wywaliło mi główną postac a przy logowaniu wyskakuje komunikat "twoje konto zostało zbanowane".....

Nigdy w życiu nie miałem żadnego nielegalnego oprogramowania na dodatek zablokowano mi tylko moja główną postać szamanka która sie bufuje stojąca obok mnie normalnie moge nia grac.

Prosze o pomoc bo nie po to człowiek ładuje is i poświęca czas na gre aby potem coś takiego miało miejsce.. ;/

Pozdrawiam PatrykKOT

Opublikowano

PompaMt2 = Ładuj w is jak najwiecej Polecam Balmora s2

Hahahaha, a na Balmorze nie musisz ładować w IS? Na balmorze nic bez is nie osiągniesz!! Pomyśl, to jest najcięższy hard i najgorszy tylko pod IS'a. 

A co do błedu kolegi, polecam wbić na TS'a i pogadać z Administracją lub Support. Oni wszystko ci wyjaśnią, dojdziecie do porozumienia i bana zdejmą :)

Pozdrawiam. 

Opublikowano

jeśli ktoś grał na ich kliencie i nie uruchamiał patchera to dostał bana wieć to błąd po stronie pompy za wdrażanie czegoś takiego, mogli zmienić port logowania chociaż to by nie było takiego problemu.

Opublikowano

Ja się dziwie , że ludzie grają na tym syfie...

No ale jak widać wystarczy REKLAMA i serwer może być gówniany ;o 

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...